Om Gran Bygg & Elektro AS

Din pålitelige partner for bygg- og elektrotjenester på Hadeland og i omkringliggende områder. Vi er en liten bedrift med et dedikert team på 10 ansatte, bestående av 4 dyktige elektrikere og 3 erfarne tømrere. I tillegg har vi 2 tømrerlærlinger og 1 elektrikerlærling som er i ferd med å utvikle seg til å bli fremtidens håndverkere.

Vi startet vår virksomhet i 2012, og siden den gang har vi utvidet mannskapet for å møte økende etterspørsel og sikre rask og pålitelig service til våre kunder. Selv om våre hovedprosjekter er på Hadeland og i nærliggende områder, er vi også villige til å betjene et større geografisk område ved behov.

Vårt fremste mål er å sikre at våre kunder føler seg trygge og fornøyde når de velger oss som deres samarbeidspartner. Vi forstår viktigheten av tillit og gjør alt vi kan for å opprettholde den gjennom hele prosessen. Vår erfaring, kompetanse og dedikasjon gjør at vi kan utføre jobbene våre med høy yrkesstolthet, og vi streber etter å levere førsteklasses håndverk og kvalitet i alle prosjekter vi tar på oss.

Uansett om du trenger elektriker- eller tømrertjenester, kan du stole på at vi har den nødvendige ekspertisen for å takle oppgaven. Vårt team av elektrikere og tømrere er faglig dyktige og holder seg oppdatert med de nyeste teknikkene og standardene innen sine respektive fagområder. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og ønsker, og vi jobber tett med deg for å levere skreddersydde løsninger som passer perfekt til ditt prosjekt.

Ved Gran Bygg & Elektro er vi opptatt av å bygge sterke kundeforhold. Vi legger stor vekt på å lytte til våre kunders ønsker og behov, og vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål eller gi råd og veiledning gjennom hele prosessen. Din tilfredshet er vår største belønning, og vi jobber hardt for å overgå dine forventninger.

Ta kontakt med Gran Bygg & Elektro i dag for å diskutere dine bygg- og elektroprosjekter. Vårt vennlige og kunnskapsrike team vil gjerne hjelpe deg med å realisere dine mål. Med oss som din pålitelige partner kan du være trygg på at jobben blir gjort med høy kvalitet, pålitelighet og profesjonalitet.